Imprimare
Crap la cuptor
Crap la cuptor

Autor: Antoanela Istrat, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - crap la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 crapi mai mari

=> ceapa

=> gogosari

=> ulei

=> vin

=> rosii taiate felii

=> suc de rosii

=> sare

=> usturoi

=> frunze dafin

=> felii de lamaie

=> fire de patrunjel

=> masline

 


Prepararea retetei culinare:

            Crapii se curata, se spala si se asaza in tava de aragaz. In jurul lor se pune ceapa taiata pestisori, gogosari taiati felii, ulei, vin, rosii taiate felii sau suc de rosii, sare, usturoi taiat feliute, frunze dafin. Se da la cuptor, si din cand in cand, udam pestele cu sosul din tava. Cand pestele s-a aurit se scoate si se asaza pe platou. Daca zarzavatul nu este inca bine fiert, se mai lasa la foc.

Notite:

Cand este gata se da totul prin sita.

Sosul obtinut se orneaza cu felii de lamaie, fire de patrunjel si masline.

Se da la frigider ca sa se gelatineze sosul.

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
over 2,5 h
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:30:56 +0100
Vizualizata:
1457

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF