Imprimare
Mamaliga - Balmus cu cas proaspat
Mamaliga - Balmus cu cas proaspat

Autor: Ileana Cojanu

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(10Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Balmus cu cas proaspat - mamaliga Tara Barsei

Ingredientele retetei culinare:

=> 1l zer sau lapte acru

=> 250g malai

=> 250g cas proaspat

=> 200g unt

=> 150g smantana

=> sare


Prepararea retetei culinare:

         Puneti zerul sau laptele acru la fiert impreuna cu casul dat pe razatoare, untul si smantana si sarea. Cand incepe sa se formeze o spuma, puneti malaiul cate putin, amestecand mereu. Trebuie sa lucrati la foc mic din acest moment, pentru ca poate sa dea in foc. Dupa ce ati pus tot malaiul, acoperiti vasul si lasati sa fiarba 15-20 minute. Din cand in cand amestecati sa nu se prinda de vas.

Notite:

Se serveste cald.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1.6 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:36:13 +0100
Vizualizata:
1809

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF