Imprimare
Mamaliga cu branza la cuptor
Mamaliga cu branza la cuptor

Autor: Anca Mandrescu, Lugoj

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - mamaliga cu branza la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 12 oua

=> 500g branza telemea de oi

=> 150g unt

=> 500g malai

=> sare

=> o legatura de patrunjel

=> un pahar smantana 

 


Prepararea retetei culinare:

           Se prepara o mamaliga pripita dupa reteta clasica. Se unge o tava cu unt in care se asaza un rand de mamaliga si un rand de branza rasa. Se repeta operatia in straturi alternative astfel incat deasupra sa fie un strat de mamaliga. In acest strat se formeaza ciuburi cu un polonic mic sau cu lingura, inc are se sparge cate un ou. Se introduce tava la cuptor unde se tine 10-15 minute pana se rumeneste. Se scoate din cuptor si se portioneaza cate 2 oua la portie. Se serveste calda.

Notite:

- Coacere: 15 min 

Se poate garnisi cu patrunjel verde tocat marunt sau cu smantana.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
1,5 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:36:31 +0100
Vizualizata:
1712

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF