Imprimare
Budinca de dovleac si scortisoara
Budinca de dovleac si scortisoara

Autor: Mihai Trandafir, Aiud

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - budinca de dovleac si scortisoara

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g dovleac

=> 4 oua

=> 100g zahar

=> 100g pesmet

=> 25 g unt

=> scortisoara macinata

=> nucsoara

 


Prepararea retetei culinare:

           Dovleacul curatat il dati pe razatoare. Bateti cu telul ouale cu zaharul, adaugati pesmetul, scortisoara, nucsoara, praful de copt si un praf de sare. Adaugati compozitia peste dovleacul ras. Turnati budinca intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina. Serviti-o cand este coapta, pudrata cu zahar pudra.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
3 serviri
Cantitate:
1 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 20:09:26 +0100
Vizualizata:
1506

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF