Imprimare
Conopida cu carnaciori la cuptor
Conopida cu carnaciori la cuptor

Autor: Malcea Nicoleta, Bacau

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - conopida cu carnaciori la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 conopida mare

=> 1/4 kg carnaciori

=> 100g cascaval ras

=> 1 ou

=> 2 linguri smantana

=> sare si piper


Prepararea retetei culinare:

           Conopida se curata, se spala si se desface bucatele care se fierb 10 minute in apa clocotita cu sare, apoi se scurg. Separat, fierbeti carnaciorii in apa clocotita 5 min, dupa care ii scoateti. Ungeti o forma rotunda, asezati conopida in ea, iar deasupra puneti carnaciorii. Amestecati oul cu cascavalul ras, smantana si condimentele, apoi turnati deasupra. Tineti 5-10 min. la cuptor si serviti imediat.

Notite:

- Pregatire: 20 min 

- Coacere: 5-10 min

- Fierbere: 15 min

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
3 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 20:42:43 +0200
Vizualizata:
1295

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF