Imprimare
Hamsii cu verdeata
Hamsii cu verdeata

Autor: Antoanela Istrat, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - hamsii cu verdeata

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 kg hamsii sau sprot sarat

=> 5 legaturi loboda

=> 2 oua

=> 2 legaturi ceapa verde

=> 1 legatura paturnjel

=> 1 legatura marar

=> sare si piper

=> ulei


Prepararea retetei culinare:

          Lasi pestisorii o noapte sa se desareze in apa rece. A doua zi pregatesti totul astfel: speli loboda, ceapa verde, patrunjelul si mararul si le tai marunt. Calesti ceapa verde tocata, adaugi loboda taiata marunt si la final pui patrunjelul si mararul taiate fin. Potrivesti de sare si piper, le dai deoparte si dupa ce s-au racit adaugi ouale si amesteci. Intr-un vas uns cu ulei asezi un strat de verdeturi calite, jumatate din pestele desarat, verdeturi si inca un strat de peste. Torni o cana de apa si dai totul la cuptor pentru 30 minute.

Notite:

- Pregatire: 15 min

- Coacere: 30 min

E buna calda stropita cu zeama de lamaie sau rece cu salata de rosii, loboda cruda si salata verde. 

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
7 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:38:13 +0100
Vizualizata:
2097

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF