Imprimare
Covrigei cu branza de oaie
Covrigei cu branza de oaie

Autor: Marilena Tarnadei, Miercurea Ciuc

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - covrigei cu branza de oaie

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g faina

=> 250 g branza oaie

=> 2 oua

=> 1-2 linguri lapte

=> 250g margarina


Prepararea retetei culinare:
          Dizolvi amoniacul in putin lapte si il amesteci intr-un vas cu branza razuita si cu toate celelalte ingrediente. Din aluatul obtinut intinzi o foaie de 1 cm grosime, care o ungi cu un ou batut iar apoi tai covrigei, cu ajutorul formei pentru covrigei. Coci covrigeii intr-o tava unsa 15-20 minute. La sfarsit se ung cu un ou batut si se presara cu susan.
Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Jo 15 nov 2012 16:20:56 +0100
Vizualizata:
2354

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF