Imprimare
Bulze cu branza si burduf
Bulze cu branza si burduf

Autor: Margareta Riter

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(7Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Bulze cu branza si burduf - mamaliga Tara Barsei

Ingredientele retetei culinare:

=> 250g malai

=> 1l apa

=> 300g branza de burduf

=> sare


Prepararea retetei culinare:

         Faceti o mamaliga mai vartoasa si lasati-o la racit putin. Luati din mamaliga o bucata cu mainile umezite si formati o bila in mijlocul careia faceti o adancitura. Umpleti adancitura cu branza de burduf si deasupra ei trageti mamaliga, in asa fel incat sa nu se mai vada branza deloc. Cand toate bulzele sunt gata, puneti-le la prajit pe gratarul incins. Se pot praji si direct pe jar, dar trebuie intoarse din cand in cand, ca sa nu se arda prea tare.

Notite:

Se servesc fierbinti.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1.5kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:31:58 +0100
Vizualizata:
1550

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF