Imprimare
Urs de mamaliga
Urs de mamaliga

Autor: Leontina Mardare

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - mamaliga Moldova

Ingredientele retetei culinare:

=> 300g malai

=> 1l apa

=> 200g branza de burduf

=> 200g carnati afumati

=> 200g smantana

=> sare


Prepararea retetei culinare:

             Faceti o mamaliga mai tare si lasati-o la racit. Impartiti-o apoi in 8 bucati egale. Taiati carnatii in bucati de cel mult 5 cm si prajiti-i putin, apoi lasati-i la racit. Din fiecare bucata de maamliga faceti cate o bila, cu mainile ude cu apa rece. In jumatate din bile, care in Moldova se cheama "ursi", intr-o tava unsa cu ulei si tineti tava la cuptor, la foc potrivit, 10-15 minute. Stropiti "ursii" cu smantana, inainte de a-i servi.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1,9 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:39:49 +0100
Vizualizata:
1696

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF