Imprimare
Ciocolata de casa cu nuca
Ciocolata de casa cu nuca

Autor: Ambrosie Madalaina, Curtici

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciocolata de casa cu nuca

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 pachet unt

=> 1 cescuta apa

=> 250g zahar

=> 150g nuca macinata

=> 150g cacao (instant pentru copii)


Prepararea retetei culinare:

          Topesti untul pe foc mic intr-un vas, adaugi apa, apoi zaharul si lasi sa fiarba cam 5 minute, apoi adaugi cacaua, nuca macinata si laptele praf. Amesteci foarte bine compozitia si o asezi intr-o tava tapetata cu o folie de celofan udat cu apa rece. Lasi ciocolata la rece si apoi o tai dupa imaginatie.

Notite:

Este delicioasa.

Sfatul meu: Nuca sa fie putin prajita, in prealabil, intr-o tavita unsa cu putin ulei; astfel ciocolata capata o aroma si un gust deosebit de placut.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
over 2,5 h
Dificultate:
Normal
Portii:
10 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:53:25 +0100
Vizualizata:
1649

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF