Imprimare
Ciorba de perisoara de pasare
Ciorba de perisoara de pasare

Autor: Cristina Emailat, Suceava

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciorba cu perisoare de pasare

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 pui

=> 1 ceapa

=> 1 morcov

=> 1 patrunjel verde

=> sare

=> 1 lingurita faina

=> bors

=> 2 linguri smantana 


Prepararea retetei culinare:

          Pui la fiert intr-un litru de apa zarzavaturile si ceapa tocata marunt. Intre timp dezosezi carnea de pui, o dai prin masina de tocat si amesteci cu albusurile, verdeata tocata fin si putina sare. Formezi perisoarele pe care le dai prin faina. Cand zarzavatul este fiert, lasi focul mic si adaugi orezul si perisoarele. La final acresti ciorba cu borsul fiert separat. Dai oala deoparte si dregi cu galbenusurile combinate cu smantana.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
2 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:53:40 +0100
Vizualizata:
1391

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF