Imprimare
Budinca de cartofi cu dovlecei
Budinca de cartofi cu dovlecei

Autor: Ana Maria Sandiuc, jud. Cluj

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - budinca de cartofi cu dovlecei

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 cartofi mari

=> 2 dovlecei

=> 1 legatura patrunjel

=> 1 legatura marar

=> 4 oua

=> 1 pahar lapte dulce

=> 250g branza de vaci

=> 3 fire ceapa verde

=> ulei

=> sare si piper  


Prepararea retetei culinare:

         Fierbi cartofii in coaja, ii cureti si ii tai rondele. Cureti dovleceii, ii tai rondele si ii oparasti 5 minute in apa clocotita cu sare. Intr-un vas uns cu ulei asezi ceapa verde tocata, un strat de rondele de cartofi, unul de dovlecei, apoi branza amestecata cu jumatate din mararul tocat, un strat de dovlecei si ultimul strat de cartofi. Amesteci laptele cu ouale batute, sare si piper dupa gust, mararul tocat si torni totul peste legumele din vas. Dai budinca la cuptor pentru 30-35 de minute. La final presari patrunjelul tocat iar mararul ramas il folosesti pentru garnitura: salata de ridichi.

Notite:

- Pregatire: 25 min

- Coacere: 35 min 

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
9 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:51:11 +0100
Vizualizata:
1379

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF