Imprimare
Ingroseala
Ingroseala

Autor: Banica Marcel, Cluj Napoca

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ingroseala, Translivania

Ingredientele retetei culinare:

=> 1l lapte dulce

=> 100g slanina afumata

=> 1 capatana usturoi

=> faina

=> sare


Prepararea retetei culinare:

         Intr-o cratita mai adanca pui slanina taiata bucatele, o topesti pana iese toata unsoarea din ea si o scoti pe o farfurie. Tai usturoiul felii si-l rumenesti in untura ramasa de la slanina (ai grija ca se arde repede) si stingi cu laptele dulce. Pui sare dupa gust si lasi sa fiarba. Cand laptele da in clocot adaugi faina ca la mamaliga in ploaie si bati cu telul sa nu se faca cocoloase. Lasi sa fiarba bine amestecand mereu sa nu se prinda ( trebuie sa fie o ciulama groasa ). O mananci cu paine prajita si slanina fripta. 

Notite:

Este foarte gustoasa.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1,2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:41:37 +0100
Vizualizata:
1719

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF