Imprimare
Ciorba munteneasca de jume
Ciorba munteneasca de jume

Autor: Brancusi Emilia Maria, jud. Dambovita

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciorba munteneasca de jume

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2kg jume

=> 1 morcov

=> 1 pastarnac

=> 1 telina

=> 2 cepe

=> 2 linguri untura

=> 4-5 rosii din bulion

=> 1 cana bors

=> 1 legatura leustean

=> sare si piper


Prepararea retetei culinare:
         Cureti ceapa, o tai marunt, o calesti in untura in oala in care vei fierbe ciorba. Dupa ce s-a inmuiat adaugi morcovul, pastarnacul si telina curatate si date pe razatoarea mare. Adaugi si jumele si 1l de apa si dupa ce au fiert toate torni borsul fiert separate, rosiile tocate si potrivesti de sare. Lasi sa mai dea in cateva clocote, apoi dai deoparte ciorba, presari leusteanul si potrivesti de piper.
Notite:

Pregatirea: 20 min

Fierberea: 40 min 

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
4 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 14:56:26 +0100
Vizualizata:
1058

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF