Imprimare
Budinca
Budinca

Autor: Ioana Mihalache Eleonora, Craiova

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - budinca

Ingredientele retetei culinare:

=> 300g parizer taiat marunt

=> 300g cascaval ras

=> 4 oua crude

=> 4 oua fierte tari

=> 3 linguri faina

=> 3 linguri smantana

=> sare

 


Prepararea retetei culinare:

          Amesteci parizerul, cascavalul, cele 4 oua crude, faina si smantana. Pui un praf de sare, ungi o tava de chec cu un pic de ulei, pui jumatate de compozitie, apoi cele 4 oua fierte si taiate jumatati si torni restul compozitiei. Dai la cuptor pentru 20 de minute. O lasi sa se raceasca si o tai.

Notite:

Ca s-o faci mai atractiva pentru copii, ornezi cu morcov murat, gogosari sau masline.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
4 serviri
Cantitate:
0,8 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:50:33 +0100
Vizualizata:
1424

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF