Imprimare
Fursecuri cu lamaie
Fursecuri cu lamaie

Autor: Cristina Pamfir, Blaj, Alba

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - fursecuri cu lamaie; prajitura

Ingredientele retetei culinare:

=> 75g miere

=> 150g unt sau margarina

=> 2 linguri ulei

=> 3 oua

=> coaja rasa de lamaie

=> faina

=> 1 praf de copt

 

Prepararea retetei culinare:

            Bati spuma mierea cu galbenusurile, adaugi uleiul, coaja de lamaie, praful de copt, untul (incalzit putin), amesteci totul bine, apoi incorporezi albusurile batute spuma si faina cat sa-ti iasa un aluat elastic. Framanti un aluat mai moale din care intinzi o foaie de grosimea unui deget. Il tai cu forma speciala si coci fursecurile la foc potrivit.

Notite:

Aluatul trebuie framantat usor, in timp scurt, daca nu, prajitura va fi tare.

Presari planseta doar cu putina faina, pentru ca aluatul sa nu ia mai multa faina decat este necesara.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
0,4 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:56:28 +0100
Vizualizata:
1273

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF