Imprimare
Budinca din pasta de porumb, branza si visine
Budinca din pasta de porumb, branza si visine

Autor: Istrate Ionela Marcovici, Timisoara

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(4Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - budinca din paste de porumb cu branza si visine

Ingredientele retetei culinare:

=> 300g paste de porumb

=> 750ml compot de visine

=> 170 g de zahar

=> 3 oua

=> 500g branza dulce

=> 250g smantana

=> 2 plicuri zahar vanilat

=> 1 lamaie

=> 3 linguri amidon de porumb

=> sare


Prepararea retetei culinare:

          Fierbi pastele 6-7 minute in apa clocotita si usor sarata si apoi le treci sub un jet de apa rece si le lasi sa se scurga. Scurgi zeama din compot, o pui la fiert si cand da in clocot adaugi amidonul, 2-3 linguri de zahar si coaja de lamaie, lasi compozitia pe foc pana se ingroasa, o dai deoparte si adaugi visinele curatate de samburi. Freci galbenusurile cu zaharul ramas, si cu cele 2 plicuri de zahar vanilat pana obtii o crema alba.

          Adaugi branza, smantana, pastele, amesteci si incorporezi albusurile batute spuma. Pui intr-un vas jumatate din compozitia de visine, apoi torni pastele cu branza. Asezi amestecul de visine ramas in cuiburi in compozitia de macaroane si dai budinca la cuptor pentru 30 de minute.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
2,3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
5 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:51:48 +0100
Vizualizata:
1411

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF