Imprimare
Budinca de carne cu paste de casa
Budinca de carne cu paste de casa

Autor: Chirila Elisabeta, Targu Jiu

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - budinca de carne cu paste de casa

Ingredientele retetei culinare:

=> 300g paste de casa

=> 2 linguri smantana

=> 200g carne de vita

=> 2 oua

=> 1 lingura ulei

=> 1 legatura patrunjel sau marar verde

=> sare 

 


Prepararea retetei culinare:

           Fierbi pastele in apa clocotita cu sare si separat fierbi carnea. Cand pastele sunt gata le treci sub un jet de apa si le lasi sa se scurga. Le amesteci cu galbenusurile, o lingura de smantana si adaugi albusurile batute spuma. Dupa ce a fiert carnea, o treci de doua ori prin masina de tocat si o amesteci cu uleiul, verdeata tocata si un praf de sare. Tapetezi un vas cu faina, pui un strat de paste, apoi compozitia de carne si pastele ramase. Coci budinca la foc potrivit 35-40 de minute.

Notite:

O aduci la masa insotita de smantana.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
0,7 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
4 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:50:59 +0100
Vizualizata:
1468

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF