Imprimare
Bob batut
Bob batut

Autor: Strate Iuliana Marilena, Brasov

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - bob batut

Ingredientele retetei culinare:

=> 200g bob

=> 1 ceapa mare

=> 4 linguri ulei

=> 1 capatana usturoi

=> sare si piper


Prepararea retetei culinare:

          Lasi bobul la inmuiat de seara pana dimineata in apa calda, iar a doua zi scurgi apa si il pui la fiert in apa cu sare pentru 2 ore. Schimbi apa ca la fasole, de 2 ori. Cand bobul este fiert, scurgi zeama, il pasezi printr-o strecuratoare, apoi il freci cu uleiul adaugat ca la maioneza. Cureti usturoiul, il pasezi si-l adaugi in bobul batut impreuna cu sare si piper dupa gust. Tai solzisori ceapa curatata si o calesti in ulei incins pana se aureste. Asezi bobul batut intr-un castron si torni ceapa calita.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
2 h 30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
7 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:09:00 +0200
Vizualizata:
1478

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF