Imprimare
Ciorba de crap
Ciorba de crap

Autor: Florica Faur. loc. Jimbolia, jud. Timis

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciorba de crap

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 morcov

=> 1 patrunjel

=> 1 telina mica

=> 1 ceapa

=> 2l apa

=> 2l bors

=> 1 crap (600g)

=> 3 linguri orez

=> 1 legatura patrunjel

=> sare


Prepararea retetei culinare:

         Tai marunt legumele si le pui la fiert cu apa si adaugi orezul ales si spalat. Cureti crapul, il speli si-l tai bucati. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugi pestele in oala si mai lasi sa fiarba la foc potrivit 10 minute. Iei spuma si potrivesti de sare. Cand este aproape gata, torni borsul fiert separat si strecurat, presari si o mana de verdeata taiata marunt si lasi sa mai dea intr-un clocot.

Notite:

Ciorba e buna si rece, si calda.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
10 serviri
Cantitate:
4 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:28:49 +0100
Vizualizata:
1340

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF