Imprimare
Cartofi copti cu maioneza de usturoi
Cartofi copti cu maioneza de usturoi

Autor: Maria Bota, Tg. Mures

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Cartofi copti cu usturoi; Post

Ingredientele retetei culinare:

=> 6 cartofi mijlocii

=> 1 capatana de usturoi

=> sare

=> 2-3 linguri de ulei

=> 2 linguri de apa


Prepararea retetei culinare:

           Speli cartofii si ii tai in doua pe lungime. Ii asezi apoi intr-o tava cu putin ulei cu partea taiata in sus, presari pe fiecare putina sare si ii coci timp de 1/2 ora, dupa care ii intorci cu fata in jos si ii mai lasi 15-30 de minute (in acest timp pregatesti "maioneza").

           MAIONEZA: Cureti usturoiul, il zdrobesti, apoi adaugi 1 lingurita de sare si freci adaugand uleiul ca la maioneza. Dupa ce ai incorporat uleiul, subtiezi "maioneza" cu 1-2 linguri de apa. Cand cartofii sunt copti, torni "maioneza" de usturoi.

Notite:

Sunt deliciosi!

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
3 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 03:26:45 +0200
Vizualizata:
1433

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF