Imprimare
Ceapa umpluta cu nuca
Ceapa umpluta cu nuca

Autor: Eugenia Nechita, Zarnesti, jud. Brasov

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara de post - Ceapa umpluta cu nuca

Ingredientele retetei culinare:

=> 12 cepe

=> 1 felie franzela

=> 2 linguri faina

=> 1 lingura bulion

=> 4 linguri miez nuca

=> 1 lingura zahar

=> 1 legatura verdeata

=> sare si piper


Prepararea retetei culinare:

           Cureti ceapa si o fierbi in apa cu sare cat sa se inmoaie putin. O lasi sa se scurga, apoi ii scoti miezul. Toci miezul si-l amesteci cu nucile, painea inmuiata, sare, piper si verdeata tocata. Umpli cepele si le asezi intr-o cratita. Faci un rantas din ulei, faina, adaugi bulionul si zaharul si stingi cu o cana de apa. Torni sosul peste cepe si le dai la cuptor pana se rumenesc putin.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
2 h
Dificultate:
Simplu
Portii:
10 serviri
Cantitate:
2,1 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 02:29:13 +0100
Vizualizata:
1429

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF