Imprimare
Budinca de verdeturi
Budinca de verdeturi

Autor: Elena Varga, Brad, jud. Hunedoara

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(7Voturi)

Descriere:

Reteta culinara de post - budinca de verdeturi

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g spanac

=> 4 legaturi loboda

=> 2 salate

=> 2 linguri faina

=> 2-3 felii paine

=> 2-3 linguri pesmet

=> 1 legatura patrunjel

=> 1 legatura marar

=> 3 linguri ulei

=> sare


Prepararea retetei culinare:

          Speli spanacul, loboda si salata si le pui la fiert in apa clocotita cu sare. Cand sunt gata le scurgi si le toci. Amesteci apoi o ceasca din zeama in care au fiert verdeturile cu faina si adaugi verdeturile tocate. Pui si painea inmuiata, pesmetul, patrunjelul si mararul tocate, 2 linguri de ulei si sare dupa gust. Torni compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si o dai la cuptor pentru 30 de minute. Cand este gata, lasi budinca sa se raceasca putin, o rastorni pe un platou si o tai.

Notite:

Timpi preparare mancare: pregatire 20min, fierbere -10min, coacere 30 

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1,2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
7 RON
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 02:26:25 +0100
Vizualizata:
1464

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF