Imprimare
Chiftelute de morcovi in sos tomat
Chiftelute de morcovi in sos tomat

Autor: Elena Neag, sat Ghergani, com. Racari, jud Dambovi

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara de post - chiftelute de morcovi in sos tomat

Ingredientele retetei culinare:

=> 800g morcovi

=> 2 cartofi

=> 2 linguri rase gris

=> 200g margarina

=> 2 linguri pasta de tomate

=> 4 catei usturoi

=> 1 ceapa mica

=> sare

=> piper

=> ulei


Prepararea retetei culinare:

           Aceasta mancare se prepara astfel: Cureti cartofii si morcovii, ii speli, ii dai pe razatoare si ii presezi bine ca sa se scurga bine zeama (pe care nu o arunci). Ii amesteci apoi cu grisul, pui sare si piper dupa gust si formezi chiftelute pe care le prajesti in 150g margarina incinsa. Dupa ce le-ai pregatit pe toate le lasi deoparte si prepari sosul: Cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in restul de margarina incinsa. Adaugi pasta de tomate, apoi stingi cu zeama de morcovi pastrata si 200ml apa si pui chiftelutele. Potrivesti de sare si piper si mai lasi pe foc inca 15 minute. La sfarsit pui usturoiul tocat si mai dai intr-un clocot, doua.

Notite:

Este o mancare foarte buna!

Pofta mare!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
1,5 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
6 RON
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 02:31:20 +0100
Vizualizata:
1524

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF