Imprimare
Ciorba de praz
Ciorba de praz

Autor: Leonora Madaras, Petrosani, jud. Hunedoara

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciorba de praz

Ingredientele retetei culinare:

=> 700g praz

=> 1 ceapa

=> 2 morcovi

=> 1 telina

=> 50g orez

=> 2 linguri ulei

=> 500ml zeama de varza (sau bors, sau lamaie)

=> 1 legatura leustean

=> sare

 


Prepararea retetei culinare:

            Cureti prazul, il speli si-l tai rondele subtiri, apoi il inabusi 5 minute in ulei cu o cana de apa. Cureti in acest timp ceapa, morcovii si telina, le tai marunt si le adaugi peste praz impreuna cu orezul spalat. Torni 3l de apa, potrivesti de sare si lasi sa fiarba 30 de minute. Cand toate sunt fierte acresti cu zeama de varza, cu borsul fiert sau cu zeama de lamaie si mai lasi ciorba pe foc 7-8 minute. La final presari leusteanul tocat. Merge de minune cu ardei iute!

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
1,55 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
6 RON
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 02:33:55 +0100
Vizualizata:
2077

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF