Imprimare
Paste cu ton
Paste cu ton

Autor: Cristina Dumitru, Dorohoi

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - paste cu ton

 

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 cutie ton

=> 2 catei usturoi

=> putin ulei de masline

=> 250g paste

=> sare 

=> piper 

=> ardei iute

=> patrunjel

=> cateva rosii sau 1 pahar suc de rosii

=> 2 linguri vin alb sec


Prepararea retetei culinare:

            Se face sosul astfel: intr-o tigaie se pune uleiul cu usturoiul tocat, dupa care se pun tonul, sucul de rosii, vinul, sarea si piperul. Se lasa la fiert, sa scada putin. Se pune un pic de sos intr-un castron, dupa care se pun pastele fierte si scurse (pastele nu trebuie fierte complet, ele trebuie sa ramana putin tari), iar deasupra lor se pun restul de suc, patrunjelul tocat si ardeiul iute tocat (atat cat iti place de iute).

Notite:

Se servesc calde, cu un vin alb sec.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
2 serviri
Cantitate:
0,85 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:54:21 +0100
Vizualizata:
1699

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF