Imprimare
Salata de dovlecei
Salata de dovlecei

Autor: Rodica Smaranda, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - salata de dovlecei

Ingredientele retetei culinare:

=> 3-4 dovlecei potriviti

=> 3-4 legaturi marar

=> 1 galbenus

=> 1 lingura mustar

=> 250 ml ulei

=> 1 iaurt mare


Prepararea retetei culinare:

         Dovleceii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare, dar aveti grija sa nu se sfarame. Dupa ce s-au racit se taie in rondele de circa 1cm grosime. Faceti o maioneza din galbenus, mustar si ulei si la final adaugati iaurtul si mararul. Se serveste numai rece, de la frigider, si este o salata excelenta pentru o vara fierbinte.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 15 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
10 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:24:17 +0100
Vizualizata:
1179

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF