Imprimare
Ardei umpluti
Ardei umpluti

Autor: Doina Vasile, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(7Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ardei umpluti de post

Ingredientele retetei culinare:

=> 12-15 buc. ardei de marime potrivita

=> 1,5kg cartofi

=> 4-5 cepe mari

=> 4-5 rosii mari coapte bine

=> piper dupa gust

=> 1 lingurita Vegeta 

=> cimbru dupa gust

=> sare

=> verdeata (patrunjel pentru ornat)

=> 100-150g ulei


Prepararea retetei culinare:

           Ceapa se taie marunt, de asemenea si rosiile, care au fost in prealabil decojite, si se pun in tigaie in ulei, rumenindu-se bine (sa scada zeama produsa de rosii). Cartofii se fierb in coaja, se curata, se dau prin razatoarea fina si dupa ce s-au mai racit atat prima, cat si a doua compozitie se amesteca totul bine, adaugandu-se piperul, sarea, Vegeta, cimbrul. Se umplu ardeii si se asaza in tava unsa cu ulei putin mai mult, ardeii fiind si ei in prealabil unsi cu ulei; se asaza printre ei rondele de rosii decojite, se presara cu patrunjel tocat si se tin la cuptorul cu foc potrivit circa 30 de minute (in cuptorul incins in prealabil), pana ce ardeii se inmoaie (se coc) si se rumenesc putin.

Notite:

Se servesc atat calzi, cat si reci.  

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
10 serviri
Cantitate:
3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 02:25:34 +0100
Vizualizata:
1521

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF