Imprimare
Crap pescaresc
Crap pescaresc

Autor: Valeria Trifan, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - crap pescaresc

Ingredientele retetei culinare:

=> un crap

=> usturoi tocat

=> 2 ardei grasi

=> piper

=> cimbru

=> ulei

=> 1 rosie

=> ceapa

=> 2-3 morcovi

=> bulion de rosii

=> vin 

 


Prepararea retetei culinare:

           Pestele, curatat de solzi si intestine, se spala, se taie in felii, se sareaza si se pune cu usturoi tocat, 2 ardei grasi taiati fideluta, piper si cimbru intr-o tava cu ulei, la cuptor. Se rumeneste bine, dupa care se pune cate o felie de rosie pe fiecare bucata de peste, rumenindu-se si ele. Separat facem un sos calind ceapa si 2-3 morcovi dati prin razatoare, pe care le stingem cu bulion de rosii indoit cu vin. Lasam sa dea cateva clocote, strecuram si turnam sosul peste peste.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:33:34 +0100
Vizualizata:
1447

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF