Imprimare
Ciorba cu perisoare cu stiuca sau peste alb
Ciorba cu perisoare cu stiuca sau peste alb

Autor: Liliana Manta, Braila

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - ciorba cu perisoare cu stiuca sau peste alb

Ingredientele retetei culinare:

=> 1,5 kg stiuca (sau peste alb)

=> 350g ceapa

=> 200g franzela

=> 150g morcov

=> 100g albitura

=> 400g rosii

=> 100g orez

=> 2 oua

=> 100g lamaie 

=> 150g smantana

=> 100ml ulei

=> 2 legaturi patrunjel verde

=> 2 legaturi leustean

 


Prepararea retetei culinare:

          Se trec de doua ori prin masina de tocat cu sita deasa fileurile de stiuca, cu 200g ceapa si franzela inmuiata in apa si stoarsa bine. Se adauga ouale, o legatura de patrunjel si una de lesutean tocate marunt, se condimenteaza si se sareaza. Se amesteca toate si se formeaza perisoare mici. restul de 150g ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei.

           Se adauga morcovii si albitura rase si se calesc impreuna cateva minute. Se adauga 3 litri de apa si se fierbe circa 1 ora. Se adauga perisoarele, rosiile curatate de coaja si seminte taiate in cuburi si orezul care a fost fiert separat. Se mai fierbe 20 de minute, se adauga smantana si se acreste cu zeama de lamaie. Se potriveste gustul de sare si se adauga patrunjelul si lesuteanul verde tocate.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
over 2,5 h
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
3,2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:28:32 +0200
Vizualizata:
1319

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF