Imprimare
Crap la gratar
Crap la gratar

Autor: Liviu Coroian, Cluj-Napoca

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - crap la gratar

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 crap mare (cam de 5kg)

=> 1 bucata slanina

=> sare

=> usturoi

=> vin


Prepararea retetei culinare:

           Crapul se curata, se spala, se portioneaza, se sareaza si se lasa 10 minute pentru a-l patrunde sarea. Gratarul incins se unge cu slanina, dupa care se asaza pe el bucatile de peste. Cand pestele este bine prajit pe o parte se intoarce si pe partea cealalta. In timpul prajirii se stropeste cu vin.

          Aceasta reteta este pentru pestele mare, deoarece in timpul prajirii untura pestelui se topeste si curge pe jar.

Notite:

Se consuma cu mujdei de usturoi.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
over 2,5 h
Dificultate:
Normal
Portii:
peste 11 serviri
Cantitate:
5,2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:32:51 +0100
Vizualizata:
1611

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF