Imprimare
Mancare de ardei copti
Mancare de ardei copti

Autor: Maria Egri, Deva

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - macare cu ardei copti

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2kg carne de vita (sau de porc, dar sa fie slaba)

=> 10-12 ardei grasi potriviti

=> 5-6 rosii

=> 2 cepe

=> marar

=> sare

=> 1 lingura faina

 


Prepararea retetei culinare:

           Carnea taiata in bucatele se rumeneste in ulei, se scoate, iar in grasime ramasa se caleste ceapa taiata marunt. adaugai o lingura de faina si stingeti cu rosiile taiate felii. Se pune carnea, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Intre timp ardeii se coc, se curata si se rup suvite. Cand carnea este gata fiarta se pun ardeii, mararul, sarea, piperul si se da macarea la cuptor pentru 10-15 minute.

Notite:

La masa, se poate servi cu iaurt sau smantana.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 15 min
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:50:17 +0100
Vizualizata:
1662

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF