Imprimare
Budinca de legume
Budinca de legume

Autor: Clara Chereji, Viseul de Sus, Maramures

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(7Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Budinca de legume

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 vinete mari

=> 10-12 ardei grasi

=> 2 cepe

=> 100ml ulei

=> 3 rosii mari

=> 4-5 catei de usturoi

=> 3 albusuri

=> 100g cascaval ras

=> sare si piper

 


Prepararea retetei culinare:

            Se coc vinetele si ardeii, ce curata si se rup in fasii. Ceapa se toaca si se caleste in ulei iar rosiile se curata de coaja si se taie felii. Intr-un vas, de jena e cel mai buna, se asaza un rand de ceapa, unul de vinete si ardei, se presara usturoiul taiat feliute, se acopera cu un rand de rosii, se potriveste totul de sare si se da la cuptor, la foc potrivit, circa 25 de minute. Intre timp, se bat albusurile spuma si se amesteca impreuna cu cascavalul ras. Cand budinca s-a rumenit se scoate de la cuptor, se toarna albusul si se mai tine la cuptor inca 5 minute la foc iute.

Notite:

Se poate servi atat calda, cat si rece.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 15 min
Dificultate:
Normal
Portii:
3 serviri
Cantitate:
1,3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:09:53 +0200
Vizualizata:
1221

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF