Imprimare
Ghiveci haiducesc din 4 feluri de carne
Ghiveci haiducesc din 4 feluri de carne

Autor: Trandus Rita, Arad

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - ghiveci haiducesc din 4 feluri de carne

Ingredientele retetei culinare:

=> 200g carne de porc

=> 200g carne de vita

=> 200g carne de oaie

=> 200g carne de pui

=> 50g morcovi

=> 50g fasole verde

=> 50g ceapa

=> 50g vinete

=> 50g conopida 

=> 50g albitura

=> 50g telina

=> 50g cartofi

=> 50g bame

=> 50g bulion

=> sare

=> 1 legatura verdeata

=> 100ml ulei

=> 1kg rosii


Prepararea retetei culinare:

          Se prajeste carnea tocata marunt si se stinge cu bulion si cu supa de oase. Separat se calesc toate legumele impreuna cu bulionul, iar peste toata compozitia se toarna supa de oase si se lasa sa fiarba pe jumatate. Se adauga carnea si se da totul la cuptor (aranjat intr-o tava unsa), unde se lasa 15-20 de minute, dupa care se adauga rosiile taiate rondele si puse peste mancare; dupa inca 15 minute se scoate din cuptor.

Notite:

Se serveste cald, cu garnitura de salata verde sau muraturi asortate.

Se bea un vin rosu sec.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
2 h
Dificultate:
Normal
Portii:
1 portie
Cantitate:
2,45 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 19:49:32 +0100
Vizualizata:
1799

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF