Imprimare
Dovlecei pane
Dovlecei pane

Autor: Petrovai Gyongyi Ilona, Baia-Sprie

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - dovlecei pane

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 dovlecei mici fara seminte

=> 4 oua

=> 50g faina

=> ulei

=> sare

=> pesmet


Prepararea retetei culinare:

          Se curata dovleceii de coaja si se taie felii. Se sareaza si se lasa cam 1 ora, dupa care se scot din zeama. Se bat 4 oua, se adauga faina incet, se amesteca bine sa nu aiba cocoloase. feliutele de dovlecei se pot pipera dupa gust (daca dorim) si apoi se pun pe rand in compozitia cu ou. Apoi se trec prin pesmet. Dovleceii se frig in uleiul incins. Se pot servi, cand sunt gata, cu cartofi prajiti, iar cine doreste poate servi dovleceii cu mujdei de usturoi.

Notite:

Sunt foarte buni!

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
2 h
Dificultate:
Simplu
Portii:
4 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 20:34:45 +0100
Vizualizata:
1555

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF