Imprimare
Fasole tucara ( galbena cu pastaia subtire ) cu carne
Fasole tucara ( galbena cu pastaia subtire ) cu carne

Autor: Carmen Bosoteanu, Craiova

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - fasole tucara cu carne

Ingredientele retetei culinare:

=> 600g carne (pui, vita, porc)

=> 1 kg fasole

=> 3-4 cepe

=> 1 lingura grasime

=> 1 lingura faina

=> 6-7 rosii sau o lingura bulion

=> patrunjel verde

=> sare


Prepararea retetei culinare:

           Se asaza carnea in cratita, alternand un rand de carne, un rand de fasole curatata, faina, ceapa, sare, grasime, se pune apa rece cat sa acopere totul si se da la fiert. Dupa ce a fiert fasolea, se adauga rosiile (sau bulionul) si apoi se lasa sa mai scada. Se serveste cu smantana sau cu unt proaspat, patrunjel verde tocat si zeama de rosii. cand carnea este mai batrana intai se fierbe si apoi se procedeaza ca mai sus.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 20:48:32 +0200
Vizualizata:
1794

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF