Imprimare
Carne de vitel cu ciuperci si orez
Carne de vitel cu ciuperci si orez

Autor: Ioana Valeria Steres, Galati

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - carne de vitel cu ciuperci si orez

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g carne de vitel

=> 350g ciuperci proaspete

=> 150g smantana

=> 2 linguri unt

=> 1 lingura pasta de tomate

=> 100g orez

=> sare

=> 1 legatura patrunjel


Prepararea retetei culinare:
          Cureti carnea, o speli, o tai felii si o fierbi in apa cu foarte putina sare. Separat alegi orezul, il speli si-l pui la fiert cu 2 cani din zeama in care a fiert. Cand e gata, adaugi untul ramas si patrunjelul tocat si-l dai deoparte. Cureti ciupercile, le tai felii si le calesti intr-o lingura de unt. Dupa ce s-au inmuiat, pui pasta de tomate, carnea fiarta, le amesteci, torni si smantana si fierbi totul cateva minute pe foc mic. Aduci la masa carnea cu sosul de smantana si garnitura de orez careia ii dai forma de turnulet punand orezul intr-o ceasca umezita cu apa rece.
Notite:
Pofta buna!

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 15 min
Dificultate:
Normal
Portii:
3 serviri
Cantitate:
1,5 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
14 RON
Ultima actualizare:
Sb 13 iun 2009 17:09:13 +0300
Vizualizata:
1067

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF