Imprimare
Crema de ficatei de pasare
Crema de ficatei de pasare

Autor: Ioana Valeria Steres, Galati

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - crema de ficatei de pasare

Ingredientele retetei culinare:

=> 250g ficat de pasare

=> 3 oua

=> 150g unt

=> 2 linguri smantana

=> sare


Prepararea retetei culinare:

            Cureti si speli ficatul, apoi il inabusi in 50 g de unt. Separat pui la fiert ouale. Dupa ce s-a inmuiat ficatul, il lasi sa se raceasca. apoi il dai de doua ori prin masina de tocat. Amesteci pasta obtinuta cu untul ramas, adaugi si galbenusurile fierte si trecute prin sita sau pasate. Pui smantana, presari un praf de sare si omogenizezi crema.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
2 serviri
Cantitate:
0,5 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
7 RON
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:54:45 +0100
Vizualizata:
1578

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF