Imprimare
Budinca de carne cu orez
Budinca de carne cu orez

Autor: Saveta Cucos, Suceava

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - budinca de carne cu orez

Ingredientele retetei culinare:

=> 400g pulpa de manzat

=> 1-2 oase de vita

=> 2 linguri orez

=> 2 albusuri

=> 20g unt

=> putina sare


Prepararea retetei culinare:

            Reteta culinara - Cureti carnea de pielite si de zgarciuri, o tai bucati si o pui la fiert impreuna cu oasele intr-o oala cu capac si o lasi pe foc pana ce cutitul intra cu usurinta in ea. Dupa ce ai scos carnea, degresezi supa, opresti 200 de ml de supa in care pui la fiert orezul. Apoi treci prin masina de tocat carnea si orezul si bati bine albusurile. Ungi o craticioara cu unt si torni compozitia in ea. Apoi pui craticioara in alta mai mare in care ai turnat apa si o dai la cuptor pentru 30-40 de minute. Cand e gata, rastorni budinca pe o farfurie si adaugi untul ramas.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
5 serviri
Cantitate:
1,1 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:50:46 +0100
Vizualizata:
1318

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF