Imprimare
Conopida pane
Conopida pane

Autor: Olga Panait, Ramnicu Valcea

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(3Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - conopida pane

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 conopida

=> 2 linguri lapte

=> 2 oua

=> 200g pesmet

=> unt sau ulei

=> sare


Prepararea retetei culinare:

             Speli bine conopida, asa intreaga, in apa cu sare. O fierbi apoi in apa clocotita, in care ai adaugat laptele si putina sare. Dupa ce a fiert, o pui la scurs si doar cand s-a racit o tai felii groase de un deget si le pui sa se zvante pe un prosop de bucatarie foarte curat. Intre timp, bati ouale cu sare. Treci apoi feliile de conopida prin ouale batute, apoi prin pesmet si le prajesti in ulei incins. Sunt bune cu smantana si cu putin unt topit.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
5 serviri
Cantitate:
0,5 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:53:50 +0100
Vizualizata:
1485

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF