Imprimare
Branzica de vaci cu mere la cuptor
Branzica de vaci cu mere la cuptor

Autor: Iuliana Mihalache, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(7Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Branza de vaci cu mere la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 2-3 mere

=> 2 lingurite unt

=> 1,5l lapte dulce gras

=> 1 iaurt mare natural


Prepararea retetei culinare:

          Reteta culinara - Prepari intai branza astfel: fierbi laptele, iar cand da in clocot adaugi iaurtul. Mai lasi putin pe foc, amesteci si lasi la prins. Apoi speli merele, le cureti de coaja si de casuta cu samburi si le pui intr-o forma unsa cu o lingurita de unt. Restul de unt si branzica le pui in interiorul merelor, adaugi apa in tava pana la jumatatea merelor si le dai la cuptor cam o jumatate de ora. Din cand in cand le verifici, mai adaugi apa si le intorci daca e nevoie.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
5 serviri
Cantitate:
2 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 22:50:13 +0100
Vizualizata:
1368

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF