Imprimare
Friptura de vitel cu legume
Friptura de vitel cu legume

Autor: Marian Busuioc, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - friptura de vitel cu legume, boli nutritie si metabolism

Ingredientele retetei culinare:

=> 500g pulpa de vitel

=> 2 morcovi

=> 1 telina mica

=> 1 ardei gras

=> 2 cartofi mici

=> 50 ml ulei

=> 1/2 lingurita condiment din legume

=> 1 capatana de usturoi

=> 1/2 legatura verdeata

=> sare


Prepararea retetei culinare:

           Speli carnea si o tai in felii, pe care le bati cu ciocanul de snitele. Inabusi carnea in ulei si putina apa, adaugi condimentul si acoperi cratita cu un capac. Din cand in cand, ridici capacul si torni cate putina apa. Cand carnea este bine patrunsa, pui usturoiul curatat si taiat in felii.

           In timp ce fierbe carnea, cureti, speli si tai in cuburi legumele. Le pui la fiert in apa usor sarata, in urmatoarea ordine: morcovii, telina, cartofii si ardeiul.

Notite:

Servesti carnea impreuna cu legumele fierte, presarate cu verdeata, alaturi de salata de rosii sau alta salata de sezon.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
5 serviri
Cantitate:
1,1 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 18:11:23 +0200
Vizualizata:
1350

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF