Imprimare
Boli aparat ocular - Salata de sfecla rosie cu portocala
Boli aparat ocular - Salata de sfecla rosie cu portocala

Autor: Ana-Maria Farcas, Alba-Iulia, jud. Alba

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(1Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - salata de sfecla rosie cu portocala

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 sfecla rosie mica

=> 1 portocala

=> 1 legatura patrunjel

=> 1 lingurita seminte de chimen

=> 1 lingurita mustar

=> 1 lingura otet din mere si miere

=> 2 linguri ulei de masline

=> sare si piper  


Prepararea retetei culinare:

           Reteta culinara - Speli sfecla rosie si o coci in coaja, apoi o lasi la racit, o cureti si o tai in bastonase subtiri sau o dai pe razatoarea mare. Faci un sos din ulei, mustar, sucul de la 1/2 portocala, otet, sare si piper dupa gust. Torni sosul peste sfecla si o lasi la marinat timp de 1 ora. Cureti portocala ramasa si o desfaci in felii, pe care le tai in bucatele si le amesteci cu sfecla si chimenul. Presari salata cu patrunjel tocat fin si o servesti rece.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
2 serviri
Cantitate:
0,5 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 00:29:14 +0100
Vizualizata:
1654

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF