Imprimare
Bataturi - Macerat de praz
Bataturi - Macerat de praz

Autor: Gabriela Constantinov - Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(5Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - macerat de praz; bataturi

Ingredientele retetei culinare:

=> otet

=> frunze de praz


Prepararea retetei culinare:

           Macereaza in otet frunze de praz si aplica solutia rezultata pe zona cu batatura. Lasa maceratul cat mai mult timp (6-8 ore) in contact cu batatura, de preferinta pe timpul noptii. Repeta procedeul 5 zile la rand si vei scapa de bataturi.

Notite:

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
1 portie
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 00:28:28 +0100
Vizualizata:
1722

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF