Imprimare
Budinca de dovlecei si cartofi
Budinca de dovlecei si cartofi

Autor: Nela Frecauteanu, Bucuresti

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - budinca de dovlecei si cartofi; dietetica

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 dovlecei tineri

=> 4 cartofi

=> 350g branza dulce dietetica

=> 2 linguri spanac fiert

=> 5 linguri lapte dulce degresat

=> cate 1 lingura pesmet si margarina pentru forma

=> condimente (busuioc, salvie, maghiran)

=> sare


Prepararea retetei culinare:

           Reteta culinara - Cureti dovleceii, ii tai rondele, ii oparasti in apa cu putina sare, apoi ii scurgi in strecuratoare. Cureti, speli si pui la fiert cartofii taiati in sferturi. Ii scurgi, ii zdrobesti si prepari un piure folosind 3 linguri cu lapte, sare dupa gust si 2 linguri cu branza. Amesteci 1/2 din branza ramasa cu spanacul si putina sare, iar cealalta jumatate o condimentezi dupa gust, cu busuioc, maghiran sau salvie. Intr-o forma rezistenta la foc, unsa cu margarina si tapetata cu pesmet, asezi un strat de piure, unul de branza condimentata, 1/2 din dovlecei, apoi branza cu spanac si acoperi cu felii de dovlecei si 2 linguri cu branza condimentata amestecata cu laptele ramas. Dai forma la cuptor pentru 30 de minute.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h 30 min
Dificultate:
Normal
Portii:
6 serviri
Cantitate:
1,3 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:09:39 +0200
Vizualizata:
1795

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF