Imprimare
Angina pectorala - Hrean si miere
Angina pectorala - Hrean si miere

Autor: Aneta Ionaschita, com. Plenita, jud. Dolj

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - hrean si miere; angina pectorala

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 lingura hrean proaspat

=> 1 lingura miere de salcam


Prepararea retetei culinare:

          Reteta culinara - Zilnic, amesteci 1 lingura hrean proaspat ras cu 1 lingura miere de salcam. consumi amestecul treptat, pe parcursul zilei, ingerand cate 1 lingurita cu astfel de pasta cu 1 ora inainte de fiecare masa. Daca din cauza hreanului simti unele tulburari la stomac, micsorezi cantitatea de hrean la o lingurita, urmand ca pe parcurs sa maresti treptat cantitatea pana ajungi din nou la o lingura. Daca revin crizele cardiace, cura poate fi reluata dupa o intrerupere de cel putin 2 luni.

Notite:

Cura cu miere si hrean este indicata persoanelor diagnosticate cu angina pectorala sau cardiopatie ischemica dureroasa.

Cura poate fi tinuta in orice luna a anului, dar nu trebuie sa depaseasca 30 de zile si nu exclude tratamentul alopat prescris de medic.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Simplu
Portii:
1 portie
Cantitate:
neprecizat
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 00:26:03 +0100
Vizualizata:
3027

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF