Imprimare
Boli de stomac - Placinte cu legume
Boli de stomac - Placinte cu legume

Autor: Monica Dumitru, Bucuresti

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - Placinte cu legume

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 franzela alba (300g)

=> 4 cartofi (400g)

=> 2 dovlecei (300g)

=> 500g praz

=> 3 vinete (450g)

=> 200ml lapte degresat

=> 300g branza dulce dietetica

=> 2 oua

=> 1 legatura patrunjel

=> 4 linguri gris

=> 2 linguri ulei

=> sare

=> 1 lingura margarina si pesmet pentru tava

 


Prepararea retetei culinare:

           Reteta culinara - Folosesti o franzela mai veche de o zi, pe care o tai in felii. Pui feliile la inmuiat in lapte, apoi le zdrobesti cu furculita. Speli bine cartofii si ii fierbi in coaja, in apa usor sarata. Scurgi, cureti de coaja si dai pe razatoarea mare cartofii. Cureti, speli si tai in cubulete vinetele, dovleceii si prazul. Oparesti vinetele in apa cu sare. Inabusi dovleceii si prazul cu uleiul si 100ml apa, apoi adaugi vinetele scurse si lasi legumele sa scada la foc mic.

           Din paine, cartofi, 2 linguri cu gris si verdeata tocata marunt prepari o pasta, pe care o intinzi uniform, in tava unsa cu margarina si presarata cu pesmet. Pui deasupra legumele racite, amestecate cu branza de vaci, ouale, grisul ramas si sare dupa gust.

           Dai placinta la cuptor pentru 30-35 de minute.

Notite:

O servesti calda sau rece, dupa preferinta.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
8 serviri
Cantitate:
2,6 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 00:29:36 +0100
Vizualizata:
2004

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF