Imprimare
Boli de stomac - Supa de fasole verde cu dovlecei
Boli de stomac - Supa de fasole verde cu dovlecei

Autor: Alice Iuliana Dedu, Buzau

Voturi: Nu a fost votata

Descriere:

Reteta culinara - Supa de fasole verde cu dovlecei

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 dovlecel mijlociu (200 g)

=> 300g fasole verde

=> 1 ceapa (100 g)

=> 2 ardei grasi (galben si rosu)

=> 2 morcovi (100g)

=> 2 rosii (200g)

=> 50g orez

=> 2 linguri ulei

=> sare si verdeata dupa gust

 


Prepararea retetei culinare:

           Reteta culinara - Alegi orezul, il speli si il lasi in apa rece, sa se inmoaie. Cureti si speli morcovii, fasolea, ceapa si ardeii. Pui la fiert in 1 litru de apa clocotita morcovii, ardeii si ceapa taiate cubulete si fasolea rupta in bucati de 3-4 cm. Cureti de coaja si seminte dovlecelul si rosiile si le adaugi in supa dupa gust si torni uleiul. Stingi focul si presari verdeata tocata marunt.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
5 min
Dificultate:
Normal
Portii:
10 serviri
Cantitate:
1 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Du 29 nov 2009 00:29:58 +0100
Vizualizata:
1968

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF