Imprimare
Crap cu fasole verde
Crap cu fasole verde

Autor: Trif Cosmina, Alba Iulia

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(10Voturi)

Descriere:

Reteta culinara -  crap cu fasole verde; medicinala A2

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 fileuri de crap - de 250g fiecare

=> 500g fasole verde

=> 150ml ulei de masline

=> 1 legatura marar

=> 1 ceapa

=> 1 lingurita hrean ras

=> 2 linguri nuci zdrobite mai mare

=> 1 lamaie

=> sare si piper

 


Prepararea retetei culinare:

          Se ung fileurile cu ulei de masline si se stropesc cu zeama de lamaie. Se prajesc pe gratarul incins, pe ambele parti. Se scot pe un platou cald si se pastreaza acoperite, pana in momentul servirii. Se incinge ulei intr-o tigaie, se caleste ceapa taiata cat mai marunt si se adauga fasolea. se lasa 15 minute la calit, la foc potrivit, se amesteca in vas din cand in cand. Se adauga mararul taiat marunt si nuca. Se mai lasa vasul pe foc 3 minute si apoi se adauga hreanul ras. 

Notite:

Se serveste pestele cu garnitura de fasole.

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1,7 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 21:29:23 +0100
Vizualizata:
1391

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF