Imprimare
Pulpe de pui cu linte
Pulpe de pui cu linte

Autor: Ramona Petre, Bucuresti

Voturi:  Point1Point2Point3Point4Point5

(2Voturi)

Descriere:

Reteta culinara - Pulpe de pui cu linte - gratar

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 pulpe mari

=> 150g bacon

=> 200g linte fiarta

=> 1 ceapa potrivita

=> 200ml supa de pui (cub)

=> 1 foaie dafin

=> 1 lingurita rasa cimbru

=> 1 legatura patrunjel

=> sare si piper dupa gust

 


Prepararea retetei culinare:

        Se toaca marunt ceapa curatata si spalata. Se taie julienne costita si se prajeste 10 minute, apoi se adauga ceapa si se mai caleste 6-7 minute. Se adauga lintea, supa, cimbrul, foaia de dafin si se potriveste de sare si piper. Pulpele se presara cu sare si piper, se frig pe gratar, apoi se pun in tigaie. Se acopera cu un capac si se mai lasa 15 minute la foc mic.

Notite:

Pofta buna!

{loadposition articole}

 

Detail feed in/out Arata sau ascunde detaliile retetei
Timp de preparare:
1 h
Dificultate:
Normal
Portii:
4 serviri
Cantitate:
1,4 kg
Tara/Regiune:
Romania
Costul unei portii:
neprecizat
Ultima actualizare:
Sb 28 nov 2009 17:13:54 +0100
Vizualizata:
1877

 

 

Joomla SEO powered by JoomSEF